Brendovi dečje garderobe · Dečja garderoba · Uncategorized

Annaliv – neodoljiva jednostavnost

Za današnji hladan dan imamo jednu toplu, Skandinavijom inspirisanu, dečju kolekciju. Annaliv je brend dečje garderobe sa bazom u Londonu a inspirisan danskim nasleđem jedne Ane – njenim avanturama i bezbrižnim “free range” detinjstvom provedenim u Skandinaviji.

Poslednja zimska kolekcija (nazvana Hygge – u slobodnom prevodu bi značilo zabava i uživanje u toploj atmosferi sa porodicom i prijateljima), kreirana je u Londonu i Portugaliji, kombinujući organski pamuk sa prepoznatljivim švedskim tkanim trakama. Inspirisana je skitanjem i šetnjom po skandinavskim šumama tokom duboke zime.

Little_Grow_Crosweave_Square

Na prvi pogled je jasno da je svakom komadu posvećena posebna pažnja – od kroja (Ana je po zanimanju krojačica i radila je za nekoliko poznatih britanskih modnih brendova), preko izbora materijala, izrade dezena i detalja pa do pakovanja.

annaliv.co.uk

annalivbowsandbooties

annaliv.06.08.156351

Ovo je jedan od onih web-shopova koji kad ugledate oči vam se zacakle i sve biste jednim klikom ubacili u korpu (srecom, ne postoji ta opcija) – od zimskih kombinezona i bermuda za bebe, preko haljina i sukanja za devojčice, do neodoljivih šnalica, malih ruksaka, zepica i leptir mašni za dečake. Sve je toliko svedeno i neodoljivo, a možda najneodoljivije su pidžame – tradicionalnog kroja na zakopčavanje, iz dva dela, od super mekog pamuka. Znam – poželite jednu u svojoj veličini.

annaliv.winter14.nightwear

Baby_Winter_Bloomers_White_Hygge_13

Do sada ste vec shvatili da je posvećenost detaljima nešto što ovaj brend izdvaja od drugih – trake koje Ana koristi dolaze iz radionice osnovane 1934. godine a svoje kreacije pakuje u super praktične drvene kutijice i “zamotuljke”. Jedan zaista poseban brend!

annaliv.packaging

*sve fotografije preuzete sa http://www.annaliv.co.uk

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s